Oxideret sølv er det nye sort

Posted by

Smykker kan gøre ethvert sæt tøj en smule mere spændende. Hvis du gerne vil opdatere din stil, uden at købe en hel ny garderobe, så kan det rette tilbehør være en kæmpe hjælp. Her kan du læse mere om oxideret sølv, og hvorfor du burde overveje at tilføje det til din garderobe.

Hvad er oxideret sølv

Oxideret sølv er en smykkefinish, som er blevet mere og mere tilgængeligt på markedet. Ørestikker, fingerringe og armbånd lavet i oxideret sølv er utrolig populært. Disse smykker har ikke den samme skinnende og lyse finish, som poleret sølv. I stedet kan de blive helt sorte eller bare mørkegrå. Oxiderede smykker kan både være helt oxideret, så smykket er ensfarvet, men det kan også være poleret efter oxidering. Det betyder, at ringen stadig er skinnende og sølvfarvet, men hvor detaljerne er mere tydelige. Smykker i oxideret sølv er fremstillet ved at de dyppes i platinol, som efterligner og forhaster den naturlige oxidering af sølv. Når du oxiderer sølv, vil det typisk få en flot mat finish, som er smuk på mange designs. Køb online her.

Perfekt til dig, som ikke kan lide det blanke look

Der er nogle, som synes, at smykker hurtigt kan blive for voldsomt. Hvis du ikke kan lide, hvordan øreringe og halskæder giver en masse opmærksomhed, så kan oxideret sølv være det rigtige valg for dig. Fordi farven er mørkere, vil de ikke være lige så voldsomme. De vil også være nemme at matche til alt dit tøj, hvor sølv og guld godt kan virke underlig mod nogle farver. Du kan også sagtens bruge oxideret sølv som en tilføjelse til din smykkekollektion. Du kan sagtens blande oxideret sølv med både sølv og guld.

Stort udvalg af flotte designs

De fleste smykkemærker har deres designs i sølv og guld, og tit kan du være heldig, at de også har deres styles i oxideret sølv. Fordi oxideret sølv er blevet mere populært, er der flere og flere mærker, som er begyndt at inkorporere det i deres kollektioner. Det betyder, at der hele tiden kommer nye og spændende designs. Oxideret sølv kan være en super fin tilføjelse til en allerede eksisterende smykkekollektion, som trænger til noget nyt. Guld og blankt sølv vil tit se endnu mere glansfulde ud op mod oxideret sølv. Det gælder også, hvis dine andre smykker måske er ved at miste deres glans en smule. Selv hvis du udelukkende går med guld kan oxideret sølv stadig være noget for dig. Ved at blande dine smykker, kan du få endnu flere looks ud af en lille smykkekollektion. Du kan for eksempel sørge for at købe ringe i forskellige simple design, så du kan blande dem. Halskæder kan også nemt styles sammen, hvis de har forskellige længder.