De 4 bedste smykketips til kvinder

Posted by

Stort set alle kvinder har en lille sort kjole. For at føle dig bedst mulig tilpas i denne kjole har du brug for de helt rigtige smykker. Og det gælder rent faktisk for ethvert outfit, du tager på.

Men hvordan vælger og styler du smykker, så de passer til dig og din garderobe? Og hvordan udnytter du din smykkekollektion optimalt uden at være kedelig? Det er ikke altid nemt at vide. Heldigvis finder du her 4 smykketips for dig, der ønsker at style dine smykker på bedste vis.

Lag på lag med ringe, halskæder og armbånd

Har du mange smykker, bør du prøve at eksperimentere med at bruge både ringe til kvinder, armbånd, halskæder m.m. på samme tid. Det er desuden værd at prøve smykker, der har forskellige længder, former, farver og teksturer for at skabe et tiltalende og mere spændende udtryk.

Du kan eksempelvis eksperimentere med flere halskæder i forskellige længder. Du kan endda bære flere øreringe samtidigt, hvis du har mere end en ørepiercing. Ydermere kan både ringe til hende og armbånd matches og blandes i interessante kombinationer.

Start med at prøve dine smykker i forskellige kombinationer for at se, hvad der fungerer for dig samt, hvad der ikke fungerer. Du kan eventuelt notere de kombinationer, du synes er flotte, så du kan huske dem til næste gang.

Stop mens legen er god

Selvom du sagtens kan lave lag på lag med smykker, kan det også blive for meget. Du bør derfor altid huske at stoppe, mens legen er god. Sommetider er det nok med eksempelvis halskæder for at gøre opmærksom på dit ansigt eller din halsudskæring.

I sådan et tilfælde har du måske ikke brug for masser af armbånd, der ender med at konkurrere om opmærksomheden. Det gælder desuden også, når det kommer til ringe, øreringe eller lignende.

I bund og grund kommer det an på, hvad du gerne vil fremhæve samt det outfit, du har på.

Prøv at mikse og matche forskellige metaller

Gennem tiden har modepolitiet lagt stor vægt på, at det var forbudt at mikse og matche smykker i forskellige metaller. Det var eksempelvis en stor synd at have både guldsmykker og sølvsmykker på. Men heldigvis er det ikke længere tilfældet.

I dag kan du sagtens blande guldsmykker og sølvsmykker til hende så meget, som du har lyst til. Du kan bære begge typer af smykker samtidigt uanset, om det er halskæder, ringe, armbånd eller øreringe.

Derudover kan du endda købe smykker, hvor flere typer af metaller allerede er blandet sammen. Det giver et mere livligt udtryk til dit outfit.

Hvad er dit fokus: Smykkerne eller dit outfit?

Noget du altid bør overveje, når du vælger dit outfit og dine smykker er: Hvor skal fokusset være?

Et simpelt – og måske endda lidt kedeligt – outfit kan nemt piftes op med de helt rigtige smykker. Her kan du vælge smykker, der virkelig skiller sig ud og fanger folks opmærksomhed, hvis smykkerne skal være fokuspunktet.

Hvis du har sprælsk eller mere dristigt tøj på, er det ofte en fordel at bruge færre og mere neutrale smykker. Herved bliver opmærksomheden lagt på dit outfit og ikke smykkerne.