Guide til den perfekte basisgarderobe til dit barn

Posted by

Det er nemt og lækkert når dit barn har en ordentlig basisgarderobe i børnehaven. Men det er ofte ikke altid basisvarerne vi husker, når vi shopper til vores ynglings, fordi vi ofte syntes det har de rigeligt af. Hvis dit barn har en lækker basisgarderobe, bliver det langt nemmere at finde dagens outfit. Med en god basisgarderobe er du næsten altid sikker på at kunne finde noget der matcher det smarte hverdags-tøj. Vi hos LittleRecycle vil derfor altid anbefale at man for en lækker basisgarderobe i hjemme og børnehaven.

Når du køber brugt babytøj eller brugt børnetøj hos littlerecycle.dk så vil du typisk kunne spare helt op til 70% i forhold til ny prisen og så vil tøjet ofte kun være blevet brugt få gange, men du kan også være heldig at finde noget babytøj eller børnetøj som aldrig har været brugt og stadig købe det hjem til dine børn til den gode pris med en besparelse på helt op mod 70%. Men husk når du handler hos littlerecycle.dk så er det altid først til mølle, så hvis du finder noget tøj som dit barn bare må eje, så gælder det altså om at slå til hurtigt, der er nemlig altid kun en del af hver på lager.

 

Bukser og t-shirts

 

Vi tør næsten godt at sige, at noget af det vigtigste i en god basisgarderobe er et bredt udvalg af bukser og t-shirts. Hos LittleRecycle kan du finde et bredt udvalg af bukser og t-shirts, i mange forskellige former, farver og kvaliteter, og du vil med garanti finde noget som vil passe hjem i jeres basisgarderobe. Udover bukser og t-shirts, kan du også finde basisbluser i mange forskellige kvaliteter og materialer, fx kan du finde nogle i bomuld, modal, og merino uld. Det er helt op til dig hvad du syntes der er det rigtige for dit barn.

 

Se vores bukser her.

 

Se vores t-shirts her.

 

Bodystockings

 

Noget af det første man som forælder finder ud af, er hvor mange bodystockings et lille barn bruger. Hos LittleRecycle anbefaler vi derfor, at dit barn har et forholdsvis stort udvalg af bodystockings, fordi mindre børn ofte skifter tøj flere gange dagligt. Derudover anbefaler vi du vælger bodystockings, som er skånsomme overfor dit barns hud. Du kan finde mange forskellige bodystocking hos LittleRecycle, vi har bodystocking i mange forskellige farver, former og prisklasser, så vi har helt sikker en eller flere bodystockings som passer hjem til jeres garderobe.

 

Se vores bodystockings her.

 

Leggings

 

Hos LittleRecycle anbefaler vi helt sikkert, at leggings bør være en del af børnenes basisgarderobe, specielt hos de helt små puslinge. Leggings er ofte utrolig behagelige og bløde for børnene at have på, derudover er der en utrolig god bevægelighed i en bodystockings. Bodystockings kan bruges i mange forskellige sammenhæng, du kan fx bruge en bodystocking under kjolen, under trøjen eller t-shirten. Mulighederne er mange, så vi vil helt klart anbefale dig at gå på skattejagt i vores store sortiment. Hos LittleRecycle kan finde bodystockings i mange forskellige farver, materialer og priser.