3 tips – skræddersy din e-cigaret

Posted by

Det er blevet meget populært at bruge el cigaret fremfor almindelige cigaretter. Hvis du gerne vil i gang med at bruge e-cigaret, så skal du læse med her. I denne artikel finder du nemlig en række gode råd til, hvordan du kan skræddersy din nye e-cigaret til dig.

Hvilket mærke skal du bruge?

Der er i dag rigtig mange mærker at vælge imellem, hvis du gerne vil i gang med at ryge e-cigaret. Hvilken en skal du bruge? Det er et godt spørgsmål og der er som sådan ikke noget klar svar på det.

Du kan altid bruge kundeanmeldelser til at styre udenom de rigtig dårlige firmaer, som sælger e-cigaretter. Nogle firmaer er simpelthen bare ikke gode til deres arbejde og du vil formentlig finde et par navne, som går igen ved de dårlige anmeldelser.

Men alt i alt er det meget en smagssag – bogstaveligt talt – hvilket mærke indenfor e-cigaretter, man gerne vil benytte. Hvis du har pengene til det kan det derfor være en god ide at prøve flere forskellige af og se, hvilken en du synes er bedst. Og hvis du ikke har så mange penge, så er det bedst at tage en dem som bliver skyrost i de gode anmeldelser.

Hvilken e-væske bruger du?

Hvilken væske man ender med at bruge til sin e-cigaret, har naturligvis også meget indflydelse på, hvilken oplevelse man får med sin e-cigaret. I disse dage kan man købe e-væsker i næsten alle former for smage.

Det er bedst at prøve sig frem med nogle af de forskellige muligheder. Det er her igen at bruge en del anmeldelser at støtte sig op af, hvis du gerne vil finde frem til nogle meget gode smage. Men det er stadigvæk en meget individuel sag hvilke e-væsker man godt kan lide. Det er derfor vigtigt at prøve så mange forskellige af, som du har råd til.

Hvilke batterier skal du have?

Du skal naturligvis også gøre dig nogle overvejelser om, hvilke batterier du skal have til din e-cigaret. Nogle gange kommer dette an på, hvilket mærke du har købt din e-cigaret i. Men det kommer også an på, hvor længe du gerne vil have at din e-cigaret holder.

Hvis du bruger din e-cigaret meget ofte, så er det for eksempel oplagt at bruge et batteri, som holder meget længe. På den måde løber du ikke lige pludselig tør, når trangen falder.