Leder du efter flotte mobilcovers? – Jeg anbefaler disse tre mobilcovers

Posted by

Leder du efter et nyt flot mobilcover til din telefon? Ellers har du måske lige modtaget din nye og dyrt indkøbte telefon som du ønsker, skal holde længst muligt uden skader. Der er ingen tvivl om at mobiltelefoner er en større udskrivning og det kan blive endnu mere dyrt hvis telefonen efterfølgende får pådraget sig uheldige skader. Det er en god investering med beskyttende mobilcovers til din telefon. Et mobilcover beskytter din telefon fra udefrakommende skader men er også med til at sætte et personligt præg på din mobil. På https://prispresseren.dk/kategori/mobiltilbehoer/mobilcovers/ finder du også et stort udvalg af flotte mobilcovers. Jeg anbefaler disse tre, som du kan læse om herunder.

Effektivitet og minimalistisk design med gennemsigtige TPU covers

Et TPU cover er et gennemsigtigt bøjeligt gummicover der beskytter din telefon godt. Alle hjørnerne på telefonen er dækket for at forebygge slag. Alligevel gøres det muligt at anvende alle knapper og funktioner som tiltænkt og skærmen er helt fri fra coveret. Det er et cover der effektivt beskytter telefonen og samtidig fremhæver telefonens egentlige udseende, noget som oftest er gemt væk bag et mobilcover. Et gennemsigtigt TPU cover er til dig der ønsker en god beskyttelse af din telefon, men samtidig ønsker et minimalistisk udtryk.

Praktisk mobilcover med kortholder

Der er nok at bære rundt på når du er udenfor hjemmet. Telefon, nøgler og pung. Med et praktisk mobilcover med kortholder slår du to fluer med et smæk samtidig med at du beskytter din telefon. Et mobilcover med kortholder har en fast ramme der passer til din telefon og en yderligere omkringliggende beskyttelse med en klap der går ind over skærmen og forebygger ridser. På indersiden af klappen er der plads til de vigtigste kort, så du kan lade pungen blive derhjemme. Et mobilcover med kortholder er til dig der ønsker beskyttelse af din telefon og telefonens skærm men som samtidig ønsker den praktiske ekstra funktion, der kan opbevare dine mest anvendte kort.

Flipcovers til mobilen der skal kunne stå selv

Anvender du oftest din telefon til at se videoer eller andet indhold, er et flipcover til mobilen det helt rette valg. Et flipcover giver udover beskyttelse, mulighed for at have mobilen stående oprejst på et fladt underlag. De fleste flipcovers kan sættes i flere positioner. En af de andre store fordele ved et flipcover er at skærmen er beskyttet mod ridser når du ikke anvender telefonen. Et flipcover til mobilen er velegnet til dig der oftest ser videoer eller andet indhold på mobilen men som samtidig ønsker at beskytte telefonen mod slag og ridser.